- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #15637 üzenetére
Azt hiszem meg van a gond, csak nem tudom hogyan orvosolhatnám.
Ha jól értelmeztem a külföldi fórumokat a tl-wn727n ben broadcom chip van, és ezzel a chippel van a linux minth -nek gondja.
Elvileg le kell tölteni két dolgot, csak itt jön a gond, hogy kb 10 mp -re van indítás után internetem, és annyi.
Vagy win alatt leszedhetném, de fogalmam sincs mit, és honnan, no és aztán hogy mit kezdjek vele.
Tehát a kérdésem: valaki meg tudná kukkolni jól értelmeztem-e, és ha igen mit tudok tenni?
Tudom a fórumban írnak ezt azt, de nekem kínai, esetleg ha egyszerűbben, vagy lépésenként...itt van 2 oldal ahonnan lestem:
http://www.youtube.com/watch?v=tBSnIScnq5c
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1914995
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged