-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #15637 üzenetére
Azt hiszem meg van a gond, csak nem tudom hogyan orvosolhatnám.
Ha jól értelmeztem a külföldi fórumokat a tl-wn727n ben broadcom chip van, és ezzel a chippel van a linux minth -nek gondja.
Elvileg le kell tölteni két dolgot, csak itt jön a gond, hogy kb 10 mp -re van indítás után internetem, és annyi.
Vagy win alatt leszedhetném, de fogalmam sincs mit, és honnan, no és aztán hogy mit kezdjek vele.
Tehát a kérdésem: valaki meg tudná kukkolni jól értelmeztem-e, és ha igen mit tudok tenni?
Tudom a fórumban írnak ezt azt, de nekem kínai, esetleg ha egyszerűbben, vagy lépésenként...itt van 2 oldal ahonnan lestem:
http://www.youtube.com/watch?v=tBSnIScnq5c
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1914995 -
robagp
tag
válasz
robagp #15615 üzenetére
"Hello!
A páromnak szeretném a gépére másodlagos op rendszernek a linuxot, biztonságos netezés céljából.
Csak és kizárólag wifi van itthon mobilról leosztva. Asztali pc -re menne, a wif vevő: tp-link tl-wn727n 150mbps
Fel van most dobva a Minth, amivel az a gondom, hogy állandóan megszakítja a wifi hálózatot. /tuti a linux szakítja meg, a térerő 97%-os és mellette ugyanarról leosztva másik gépen nem szakad meg direkt kipróbáltuk/
Nekem mindegy melyik linux, csakis a biztonság miatt szeretnénk használni! Elég volt az ablakból, az játszani jó, másra nem!
Válaszokat előre is köszönöm szépen!"Esetleg valakinek van ötlete?
-
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #15619 üzenetére
Iso -t kiírtam cd-re v dvd -re attól függ mekkora volt a mérete.
A miértet én sem tudom!
A hardware-val semmi gond.
Ubuntu 11 azt hiszem még elindul, az újak már nem. Minth szó nélkül elindul live -ban.
Fedora csak egy fekete képernyő, és a többi is hol itt, hol ott akad el betöltésnél.
A kis laptopomon elindul ugyanaz a cd v dvd.
Valamelyik hardware-t nem szereti szerintem a linux /nem hibás, csak nem linux kompatibilis/. csak ez lehet az egyetlen értelmes magyarázat. -
robagp
tag
Hello!
A páromnak szeretném a gépére másodlagos op rendszernek a linuxot, biztonságos netezés céljából.
Csak és kizárólag wifi van itthon mobilról leosztva. Asztali pc -re menne, a wif vevő: tp-link tl-wn727n 150mbps
Fel van most dobva a Minth, amivel az a gondom, hogy állandóan megszakítja a wifi hálózatot. /tuti a linux szakítja meg, a térerő 97%-os és mellette ugyanarról leosztva másik gépen nem szakad meg direkt kipróbáltuk/
Nekem mindegy melyik linux, csakis a biztonság miatt szeretnénk használni! Elég volt az ablakból, az játszani jó, másra nem!
Ha másikat ajánlotok, kérlek azt is írjátok le, hogy a mostanit hogy túrjam le, hogy se a win, se a file-aim ne sérüljenek /minth kérdezte a win user file-jait használhatja-e közösbe, és igent nyomtam ezért a hogyan kérdés/. A wincsi 3 felé van osztva 1 windows /ami igazából 2 a 100Mb-s kis particiójával/ 2 fájlok 3 linux
A linuxnak így nem tudtam gyorsítót adni, mert egy wincsit csak 4 felé lehet darabolni....
Tehát melyik linux, és hogyan ha cserélni kell?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest