-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
csak egy kis kukacoskodás, nekem okozott az elején problémát... szal a gnome és kde, desktop manager, a window manager az pl a metacity a gnome-hoz, kde-nél nem tudom melyik a default... most hogy van xgl, van még compositing manager, na azt végképp nem tudnám lefordítani...szal nem minden ablakkezelő, csak magyarul...csak azért írtam, mert az elején olyan simán leszedtem a metacity-t,mondván minek annyi ablakkezelő, ott a gnome... oszt utána meg pislogtam, hogy konzol
-
Pazo
tag
Egyelőre egyik se jön be jobban, mert nem akarja felismerni az ntfs fájlrendszerű dolgaimat. bár meglepő, hogy azt látja, hogy milyen a fájlrendszer, melyiken van oprendszer és melyiken nincs, hol kezdődik, hol a vége, de akkor miért nem böngészhetek rajta.
Fedora Core (2.6.15-1.2154_FC5)
GNU GRUB version 0.97
ezeket a verziószámokat találtam elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest