-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Narancs #13283 üzenetére
de, trollkodtál.
nekem meg tele van a raktáram olyan gépekkel, amik előtte 4-5-6-7-8-9-10 évig mentek, most meg nem mennek, hiába rakok rájuk bármilyen os-t. de én ezért nem az os-t hibáztatom.más kérdés, hogy minél régebbi a géped, annál nagyobb eséllyel bugos pl. az acpi, amin egy modern winlike linux úgy elhasal, hogy öröm nézni. de ez még mindig nem a linux hibája, max az, hogy winlike akar lenni.
"amikor először találkozik az ember Linux -szal": legyél abszolút nyugodt, ha most xp-vel találkoznál először, ugyanolyan bambán néznél.
-
válasz
Narancs #13283 üzenetére
Miért kéne gépelni egy ikonhoz?
"Nem akarok trollkodni, csak nem hiszem, hogy ti, akik gondolom régóta Linuxoztuk belelátnátok abba a helyzetbe, amikor először találkozik az ember Linux -szal. "
Miért, mi úgy születtünk, hogy tudtunk mindent?
Sajnos nem. Most sem tudunk sok mindent.
-
-
válasz
Narancs #13283 üzenetére
hát pedig nincs mese, el kell kezdeni használni és idővel fogod megtanulni, megszokni a linuxot.
én múlthéten estem neki a zsoltino féle "alapfokú tanfolyamhoz" és már most sokkal világosabb a helyzet. nemutolsósorban még élvezem is, hogy egyre inkább úgy működik a gép ahogy én akarom
a stabilitás, megbizhatóságról ne is beszéljünk, nálam remekül futnak a linuxok a gépeimen.
anyámnak simán itthon tudom hagyni a 11-es mintet 1,5-2 hónapra. nem nagyon szokott panaszkodni, hogy valami nem működne rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest