Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delivel szemeztem, de csak egy db. írható CD-m volt (a PCMCIA hálókártyát nem eszi a PXE bootcd, a CD olvasó meg nem eszi a CDRW -t) , így Slackware 10 került rá (lustaságból, mert az még faragás nélkül meg 64Mb-on).
Tök használható amúgy, csak még 2.4 kernel... Na persze Blackbox-t tettem rá.Most épp' ott akadtam el, hogy C compiler cannot create executables - nemtommiért, van fönt C... Illetve a PIdgin oldalán van egy szép kis ./configure parancssor, hogy le lehessen fordítani, de itt nekem mindig megakad.
Közben szórakozok azon is, hogy valahogy egy olyan PXE bootfloppym legyen, amivel megeszi a PCMCIA kártyát is, aztán onnantól olyan OS-t bootolok, amilyet akarok...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest