Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delivel szemeztem, de csak egy db. írható CD-m volt (a PCMCIA hálókártyát nem eszi a PXE bootcd, a CD olvasó meg nem eszi a CDRW -t) , így Slackware 10 került rá (lustaságból, mert az még faragás nélkül meg 64Mb-on).
Tök használható amúgy, csak még 2.4 kernel... Na persze Blackbox-t tettem rá.Most épp' ott akadtam el, hogy C compiler cannot create executables - nemtommiért, van fönt C... Illetve a PIdgin oldalán van egy szép kis ./configure parancssor, hogy le lehessen fordítani, de itt nekem mindig megakad.
Közben szórakozok azon is, hogy valahogy egy olyan PXE bootfloppym legyen, amivel megeszi a PCMCIA kártyát is, aztán onnantól olyan OS-t bootolok, amilyet akarok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest