-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano #12117 üzenetére
32 bites (ezt tudja a hardware)
a memoria tamogatas 64GB-re van allitva (xen compatible beallitas mellett nem is tudom 4GB-ra tenni)"nem értek a kconfighoz, de szerintem a fordítottját jelenti."
erteni en sem ertek hozza, viszont a XEN_PRIVILEGED_GUEST be van allitva (fentebb probaltam is kiemelni, csak kodreszletben nem megy a felkover formazas es csak szerkesztesi idon tul vettem eszre)
az altalad hianyolt XEN_DOM0 beallitasnak merre kellene lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- VR topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged