- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #10290 üzenetére
-
rigo88
aktív tag
válasz
Speeedfire #10290 üzenetére
hát a fdisk akkor nem segít. mert ahogy írtam, ez a router nfs-jén van.
megnézem a lapot hátha. bár sztem sokan küszködnek ezzel. igaz a legtöbben a pc egyik mappáját szeretnék bemountolni. ahhoz meg samba kell.. ők azzal szívnak. nekem meg itt a "jó kis" téhómos pirelli router és nem tudok vele mit kezdeni. rá se enged telnetelni (sshzni) hogy körülnézzek rajta.. hátha van valami buherálható konfig fájl rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest