-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
bambano #2172 üzenetére
Netcraft confirms: Apache is dying
Egyebkent meg ha az, ha vmelyik driverben van harom hetig egy hiba, ami bizonyos peremfeltetelek teljesulese mellett (konkretan csak hotswapnel) hibat okozhat, ok arra, hogy az adott OS-tol sirva elrohanjal, akkor jobb, ha csatlakozol vmelyik ortodox mormon kozosseghez. -
dabadab
titán
válasz
Mandrake833 #2159 üzenetére
Biztos vannak MS-only helyek is, foleg ott, ahol csak bohockodni kell
Szerverek teren a Linuxnak hatarozottan eros pozicioi vannak, de egyebkent Bp-n is rengeteg nagy cegnel futnak linuxos szerverek. Amikor en nagycegnek dolgoztam, mint programozo, akkor a het evbol kb ket-haromban fejlesztettem legalabb reszben windowsra (tipikusan desktop applicationoket, bar volt szerveren futo cucc is), a tobbi az unixos meg linuxos munka volt. A szerverek java resze szinten Linux v vmi egyeb unix volt, a levelezes az mondjuk mokasan mukodott: bejott a level, a linuxos szerverek megcsinaltak a spam- meg a virusszurest, aztan mehetett a windowsos Exchange-re
Mondjuk neha en is hallottam olyan velemenyeket, mint amit te is, de azok tipikusan olyanoktol jottek, akik azert tul sokat nem tudtak a Linuxrol.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest