-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fecogame #23037 üzenetére
Pae képes cpu és kernel kell.
mod: amúgy a cikk is azt írja. Anynit csinál, hogy felteteti veled a linux-server csomagot, ami szerintem az a kernel. Lehet, hogy most is az van.
De ez ubuntu és nem debian!!
még valami eszembe jutott: azt nem tudom, hogy nézed meg a 32-es kerneledről, hogy támogatja -e, de lehet, hogy most is menne vele. régen mikor ez még téma volt, fedora kernel alaból támogatta, -nonpae kernel volt kiegészítésnek és nem fordítva.
-
gery2123
őstag
válasz
Fecogame #22253 üzenetére
Ahogyan írták a kernel frissítésnél kell reboot. De azt látod a frissítendő csomagok között is. De a Debian ritkán cserél kernelt egy adott verzión belül. (talán nem is) szerintem nem életbe vágó a reboot. (nálam jelleg ubuntu szerver megy és jó ha 2 hetente újra van indítva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest