- Egérpad topik
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Anakin007
üzenetére
Ezzel nincs, de anno nekem nvidia-val volt olyan, hogy bizonyos videokimeneteket nem szeretett. MPlayerrel játszottam le videót, és ha vo=xv volt megadva, szintén fagyott. Az xvinfo indítására is kilépett, aminek örültem, mert pár programom indulásnál alapból meghívta az xvinfo-t.
Tipp: konzolban az xvinfo, glxinfo, xdpyinfo, xrandr programokat indítsd el, hátha valamelyiktől fagy. Az első kettő esetén értelemszerűen azzal van gond. Az xv talán egyszerűbb, átírtam xvinfo.old-ra a binárist, így nem tudta semmi elindítani. A többinél majd varázsolunk valamit.
Aztán egy újabb driver megoldotta a problémát.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest