Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shyciii #32565 üzenetére
Oké, mivel szemmel láthatóan erőlteted, hogy magas lóról oszd az észt, hasonló stílusban válaszolok.
Szervert nem szoftveres tűzfallal védünk elsősorban, hanem hardveressel. Ha kell az otthoni szerver, tegyél elé rendes eszközt: Bitdefender, WatchGuard, Mikrotik, Netgear - és akkor nem probléma, hogy az iptables kicsit többet eszik a CPU-dból, mint az nftables.
Ez egy. Kettő: ha a te otthoni hálózatodat DOS/DDOS-olják, akkor nincs az a szoftveres tűzfal, amivel talpon maradsz - nftables-szel sem. Az xmas TCP floodot is illik felismernie egy korrekt hardveres eszköznek. Nem mellesleg az ISP-d is érdekelt abban, hogy megállítson egy ilyen támadást.
Egyáltalán maga a feltételezés hogy egy tűzfal, vagy bármilyen biztonsági eszköznél nem számít a performance...ez nagyon az úristen kategória.
Ad egy, olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amit nem mondtam. Ad kettő: otthoni környzetben lásd fentebb.
Bocs, de pont ezért nem válaszoltam értelmesen, mert ez a dőlt betűs részed borzalmasan leírja, hogy mi a véleményed a biztonságról, és a hozzá kapcsolódó technológiáról, és működéséről. Amivel nem is lenne baj, csak akkor nem feltétlenül neked kellene diktálnod ebben a kérdésben, főleg nem egy haladó topicban.
Maradjunk inkább annyiban, hogy azért nem válaszoltál értelmesen, mert fingod sincs erről, FUD-olsz. Azt meg végképp nem neked kell bizonyítanom, mi az én hozzáállásom a cyber security-hez. Vannak, akiknek a véleményére adok, de momentán te nem tartozol közéjük. Tanácsot kértek, adtam, de nem diktáltam senkinek sem - mindenki úgy védi meg magát, ahogy a szája ízének, vagy a rizikótűrő képességének megfelel.
Részemről itt ez befejezve, ha folytatni akarod, hozzál nekem egy friss CVE-t, 0day-t, vagy egy működő POC-ot arra, hogy az iptables nem biztonságos egy up-to-date Debian stable-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest