Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mini PC
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nem mindenki, csak nem tudunk róla, mert tényleg belsős. Ha jól tudom a Google -nél saját Debian forkot használnak saját hardeninggel. Ilyen méretű dolgokra gondoltam, ez alatt vicc kategória.
De ellenpéldának melóban van, hogy hozzák a teljes vm imaget aztán na tartsd karban a saját kis kiépített sles - saltstack világodban azt a szutyokszemét oracle linuxot oracle db -vel. Oracle nevet eleve meglátom már rosszul vagyok, annyi fertőt hoztak a világra
Borzalom minden amihez nyúlnak
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Borzalom minden amihez nyúlnak