Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nem mindenki, csak nem tudunk róla, mert tényleg belsős. Ha jól tudom a Google -nél saját Debian forkot használnak saját hardeninggel. Ilyen méretű dolgokra gondoltam, ez alatt vicc kategória.
De ellenpéldának melóban van, hogy hozzák a teljes vm imaget aztán na tartsd karban a saját kis kiépített sles - saltstack világodban azt a szutyokszemét oracle linuxot oracle db -vel. Oracle nevet eleve meglátom már rosszul vagyok, annyi fertőt hoztak a világra
Borzalom minden amihez nyúlnak
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Gaming notebook topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Disney+
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Borzalom minden amihez nyúlnak