Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic7
tag
Sziasztok !
Most sikerült feltennem egy suse 10.00-t. Kérdésem az, hogy miképpen tudom felinstallálni az X-micro wifi drivert, illetve ha fenn a driver, hogyan indul el ezek után a wifis netem. Magyarul sehol nem találtam erről leírást, más nyelvet nem ismerek
Eddig azt tapasztaltam, hogy gyors a Linux, bár a hangkezelésével 80%-ban vagyok elégedett, lehet nem a legjobb lejátszót használom.
Az installálással kapcsolatban: soha nem raktam fel Linux-ra semmit eddig, így pontosan írd meg légy szives akár privátban is, hogy hol és mibe és mit írjak? Ha találtam volna magyarul leírást, már régen elolvasom, de így nem megy egyedül, pedig nagyon szeretném lecserélni egyszer s mindenkorra a windózt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest