Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Házimozi belépő szinten
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi
üzenetére
Most lehet kiderül, hogy ehhez sem értek, de én úgy tudom, hogy az ATA jelszót nem lehet megváltoztatni. Kikapcsolni ki lehet, ha tudod a jelszót, és az adatok megmaradnak (ilyet csináltam is pár hónapja), de a megváltoztatáshoz újra kell jelszavazni az SSD-t, és minden elveszik róla. Ha meg nem tudod a jelszót, mert mondjuk elfelejtetted, akkor az egész drive-nak kuka, nem hogy resetelni nem tudod, de használni sem többé. A gyártó sem tudja resetelni semmiféle elektronikai mókolással, nincs kiskapu hagyva. Ha nincs meg a jelszó, buktad az egészet, vehetsz másikat.
De mondom még egyszer. ilyenben ne is gondolkodjál, hogy te majd jelszót cserélgetsz komoly titkosításokon. Ez nem Facebook account, hogy minden 5 percben jelszót cserélsz. Ezt vagy komolyan veszed, végignyomod évekig komoly, bonyolult, lehetőleg 20+ karakteres jelszóval, vagy komolytalankodás az egész, és bele se kezdj.
@sh4d0w: kösz szépen, a kolléga már küldött linket. Nem tudtam, de most már legalább ezt is tudom. Persze ahogy írtam, én maradok egy jelszónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest