- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, vettem egy kis VPS-t hobbi célra, Debian, totál alap install (Testing). Tennék rá egy Xfce desktopot, amit ssh-n keresztül telepítenék úgy, hogy mivel nincs grafikus felületem, nem tudom, egyáltalán meg lehet-e lépni és mûködne-e.
Ha megvan, valami "távoli asztal" megoldással lépegetnék be rá ssh tunnelen keresztül itthonról (putty-al).
Hogyan telepítsem kb ?
Célom az, hogy amikor kilépek belôle, akkor is fussanak tovább a grafikus felületen a progik, mintha csak a monitort kapcsolnám ki, ha fizikai gép lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest