- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Gaming notebook topik
- Nikon DSLR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy bent vagy a desktopon még a háttérben szüttyöghet egy kicsit.
OK, de ezelőtt hárommal várakozott a desktopra 1,5 percet, most meg bejött hamar, kb. mint eddig!
Jessie már csak nevében az régóta, strech/experimental frissítéseket szokott kapni, bár már egy hónapja nem néztem.
systemdével nincs nekem bajom, eddig azt se tudtam, hogy van, ill. tudtam csak nem érdekelt!
-----------------------------------------------
Most visszajöttem és piszok gyorsan bootol a Mint, viszont ezt kiírja még (Bootup is not yet finished)
1 perc múlva is, viszont ha bebootol rendesen, akkor nem érdekel.ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze blame
1.127s postfix.service
1.083s nmbd.service
1.063s samba-ad-dc.service
653ms lvm2-monitor.service
549ms networking.service
518ms ModemManager.service
465ms accounts-daemon.serviceÚgy látszik, kilőtte a lassító folyamatokat...ez már nem tűnik vészesnek.
Köszi nektek, alakul ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest