-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabrik
csendes tag
ide is beirom hatha tudja vki a valaszt :
udv. masfel hettel ezelott mar irtam be egy problemaval kapcsolatban s azt tanacsoltak h vigyem vissza notit. nos leirom az elozmenyeket is. vettem egy acer travelmate 2492 tipusu notebookot amin alapbol linux rendszer volt. hazamentem s egybol leszedtem rola a linuxot particion magic-kel meg persze ujra particionaltam a vinyot ahogyan akartam. ezutan bebootoltam xp cd-rol. na es itt kezdodtek a gondok. a cd-rol elkezdte betolteni a fajlokat a memoriba a telepito majd a kovetkezo kepernyot dobta be:
kek kepernyo es igy kezdodo iromany : a rendszer problemat talalt es a windows a szamitogep karosodasanak megelozese erdekeben leallt. persze ezutan meg volt egy oldalnyi baromsag. namarmost itt tobben hardverhibara gyanakodtak ezert visszavittem a notit. masfel het huzavona utan visszadtak. azt nem mondtak meg h mi volt a baja, de azt mondtak h megcsinaltak. meg a helyszinen bekapcsoltam es rajt volt egy idokorlatos xp amit ok tettek fel. szepen hazajottem es bebootoltam az en xp cd-m-rol. nos a telepites ugyanddig a pontig jutott el mint masfel hettel ezelott. mi lehet a trukk ? hogyan lehet feldobni ra az xp-t ? valami ertelmes otlete van vkinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest