Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joelke HU

    senior tag

    Hali Mindenki. Továbbra is kísérletezem a linuxozással. Most, ami nagyon bejön az új Xubuntu 14.04, Csak hát mint a többi xfce változatnál (mint, manjaro) sajnos itt is fent áll az a gond, hogy nem minden videót játszik le normálisan.

    A kicsi netbookoon szeretném használni (Acer Aspire One D270, 2 gb ram, 1,6 Intel Atom N2600, Intel Hd Graphics 3600). A xubuntu alapoknál írták, hogy telepíteni kell az extrákat hátha az segít, megtettem "sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras", de így sincs változás.

    Néztem az ubuntu csomagkezelőben a gstreamer cuccokat, az összes fent van, de a parola lejátszó még csak el sem indít semmit: [link]
    A VLC meg elindul, de amint kiteszem nagyba azonnal megáll a kép a hang megy, vagy megy a kép, másik videónál, de a kép nem követi, lassabban játsza le.
    SM playert is kipróbáltam, az sem tud nagyba mit kezdeni a videókkal.

    Azért sem értem a dolgot, mert Windows 7, de még Windows 8.1 is volt rajta és azok hiba nélkül vittek mindent.

    Ezen a kis gépemen egyedül talán a Kubuntuval mentek a videók VLC-vel, de a KDE nekem nagyon nem jön be. Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy ha minden kötél szakad, hogy felteszem a Kubuntut és Xubuntu desktopot telepítek fel rá? És az is érdekelne, hogy sebességben meg memóriazabálásban maradna a KDE kubuntuban xfce környezet alatt is vagy sem?

    Motorola G51

Új hozzászólás Aktív témák