Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hello!
Az ubuntu linux topicba már írtamagondomat de 1 órája égető problémává vált mivel befuccsolt a windóz winyóm és csak linuxozni tudok.
Tehát azt csinálja az aranyom, hogy kb 10 perc után ha ablakot mozdítanék akkor fehér lesz ott a képernyő vagy szép színes. Mindig újra kell indítanom.
Eredetileg ubuntum volt, azzal is csinálta ás telepítettem rá 1 kde felületet.
A videókártyán zalman hűtés van, és a driver a legfrissebb amit a kernel megenged.
Kiderítettem, hogy frissebb drivert kernel fordítással lehetne csak feltenni de még olyat nem csináltam és nem is nagyon van ma hangulatom hozzá.
Megköszönném a gyors segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- SkyShowtime
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest