- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hello!
Az ubuntu linux topicba már írtamagondomat de 1 órája égető problémává vált mivel befuccsolt a windóz winyóm és csak linuxozni tudok.
Tehát azt csinálja az aranyom, hogy kb 10 perc után ha ablakot mozdítanék akkor fehér lesz ott a képernyő vagy szép színes. Mindig újra kell indítanom.
Eredetileg ubuntum volt, azzal is csinálta ás telepítettem rá 1 kde felületet.
A videókártyán zalman hűtés van, és a driver a legfrissebb amit a kernel megenged.
Kiderítettem, hogy frissebb drivert kernel fordítással lehetne csak feltenni de még olyat nem csináltam és nem is nagyon van ma hangulatom hozzá.
Megköszönném a gyors segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Arch Linux
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest