- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
spammer #18003 üzenetére
Huhh, VMWare alatt nincs gond.
Megnyugodtam.
Köszi!
Egyetlen egy problémába ütköztem csak, és az a Choqok twitter kliens. Sajna nem akarja megjeleníteni a system trayben az ikonját, akár hogy próbálkozok vele.
A legjobb twitter kliens, pont megfelelne, erre ilyen gondom van vele.
Tudom, hogy KDE-hez van készítve, de Ubuntu alatt megjelenik így, mint a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest