Hirdetés
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
body007
üzenetére
ezt én is megtaláltam és nem igazán válasz semmire

Amúgy LAN-on a mentéseim egyik gépről másikra átvitelére gondoltam a lightos titkosítatlan ftp jobb lenne a samba helyett, ezért felraktam egy vsftpd-t, majd elkezdtem másolni ftp-n, és azt látom, hogy max 13 mega/sec az átvitel, míg sambával ugyan ide 30-40 mb/sec. Normális ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest