-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Kellene egy kis segítség. Dosemu alatt szeretnék futattni olyan progit, amihez kell IP Packet Driver. A dosemu.conf-ban beállítottam ''on''-ra, de valamiért mégsem jó. Próbáltram DosBox-ban, de ott sem ment. Olvasgattam, és úgy láttam, hogy 2 féle megoldás van. Az egyik, hogy a beépített packet drivert használom, de még nem tudom mit kell beállítani, hogy jó legyen. És ezt egy virtuális IP-vel teszem, és linuxban forwardolom át. Ha valaki csinált ilyent, akkor segíthetne ebben. A másik, hogy külső packet drivert használok, de eddig még ilyent nem találtam, és nem is tudom, hogy hogy mükődne. Nem hiszem, hogy simán elindítanám, és mükődne. Pedig jó lenne.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest