Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
sziasztok!
azt szeretném csinálni hogy egy felmountolt partícióra egy ftp felh. nevet. csak ftp legyen.
ezalatt azt értem, hogy azzal a felh.névvel és jelszóval csak ftp-vel tudjanak felcsatlakozni. és abból a mappából ne tudjanak kimenni, és ne tudjanak semmit csinálni csak felmásolni oda cuccokat ftp-n keresztül.
remélem hogy érthető voltam amúgy fedora és winscp-t szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest