Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
Szerintem nem dolgoznak nagy csapattal, meg ha jól tudom, a Kft. profiljának az UHU csak egy kevéske része...Aki meg profi linux fejlesztő, nem az UHU-t fogja bütykölgetni...
Nem tudom, hogy a projekt mennyire életképes...hazánkon kívül nem hiszem, hogy terjeszkednek (a 100% magyar nyelv miatt), aki kicsit expertebb a linuxban, az úgyis vált.
SZVSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Fujifilm X
- Parfüm topik
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest