Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bass addikt válasz  BigManus

üzenetére BigManus

üzenetérePff én meg már ki is írtam dvd-re amit le lehetett tölteni.Nem szoktam játszani max a startlapon lévő dolgokkal,gondolom ezek is elindulnak.Írtak valamiféle emulátort az használható,wines szoftverek mennek rajta így? Videókat szoktam konvertálni,a telefonomhoz(nokia 5230) való szoftver stb.Ha flottúl működne lehet hogy lecserélném a gyári win vistámat mert unom hogy lassan kapcsol be ill ki és sokszor indok nélkül terheli a vinyót pedig az indexelés ki van kapcsolva,próbáltam a win7-t de az sem jobb csak beetetés mert max egy leheletnyit finomabb a vistánál de alig érezhetően. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- OTP Bank topic
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest