Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Rush77 #65003 üzenetére
Nagyon hasonlo a next level racing wheel standje, ez olcsobb volt, es nekem ranezesre tok ugyanaz volt a ketto
Fenti linkrol, hivatalos EU boltbol rendeltem, itthon nem nagyon kapni. (NLR-est igen).
Azota annyira rajottem, hogy ennek a GT Omeganak ha bovited szekkel, elvileg nem a standard oldalso rogziteses megoldasa van, hanem also rogziteses a szekuk, ezert keves aftermarket lehetoseg van. Ennek erdemes lehet utana jarnod.
Amugy tenyleg merlegelni kell pro es kontra a playseat challange-et, nem rossz termek az, mas elonyokkel es hatranyokkal. Illetve a masik szekes, a GT lite, annak a pedaltartoja mondjuk jobbnak tunik.
szerk.: latom irtad a next level racing wheel standet, amikor egy darab fem jon fel, a labad kozott. Az volt eletem elso wheel standje, na az meg kisebb helyet foglal, de nekem megfajdult a terdem ha sokaig hasznaltam
next levelnek is van ugyanolyan wheel standje mint a GT Omega apex. Illetve van akit nem zavar a kozepsu rudas megoldas sem, ezt sajnos valoszinu addig nem tudod, mig nem ultel benne 1-2 orat.
-
Revolit
senior tag
válasz
Rush77 #65001 üzenetére
Egetrengető különbség szerintem nincs a playseat challenge én NLRGT-Lite között, nekem playseat volt, kényelmes volt, nem izzadtam benne, de mozgott. Mennyire? Miután 3D nyomtattam rá merevítőt, olyan, mintha két kategóriával jobb kormányom lett volna hirtelen
(T-GT). Most DD kormányom van, én a wheel stand-re raktam le a voksom, ami később full cocpitre bővíthető (csak nem kaptam még meg az engedélyt
).
Így, hogy volt mindkettő, azt mondom a wheel stand jobb nekem. Kevesebb helyet foglal, ugyan úgy összecsukható, de amúgy nem szoktam, ahogy a széket sem. Sokkal több beállítás van wheel standen, és nyilván fényévekkel stabilabb. Egy T-150-hez szerintem jók ezek a kempingszékek is, de már lehet egy T-300-asnál is elgondolkodnék a wheel standen, DD-re meg én személy szerint nem ajánlom ezeket a kempingszékekeket.
A playseat challange pedáltartója is elég gyengécske (műanyag csavar?!?), egy wheel standen nem mozdul el, pedig kanapéról tolom egyelőre! Van neki gurulós szék támasztója, de lusta vagyok mindig ki vinni széket, és nekem igazából bejött a kanapé is, ahhoz állítottam állványt, illetve deréktámasznak rakok egy párnát hátamhoz. Viszont izzadós, ebből a szempontból jobb volt playseat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest