Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulesTS

őstag

válasz szacsee #61489 üzenetére

Erről jut eszembe, hogy már egy ideje gondolkodok, hogy a kis (kb 2/3 méretű) billentyűzetem és egy hanyatt egerem amiket direkt a righez vettem hogyan lehetne felrögzíteni az állványra, hogy az széltében ne legyen nagyobb (ha nem használom, akkor ne legyen jobban útban), könnyen elérhetőek és kezelhetőek legyenek és az amúgy sem egyszerű be-kiszállást se akadályozzák jobban. Valami kihajtható megoldás kellene Atesz állványra.
    Van valakinek ilyen megoldása? Ki hogy használja a billentyűzetet egeret a rigben ülve?
    (nekem az egér most az asztal szélén, a billentyűzet meg a rig mellett a padlón, de ez csak kényszer megoldás...)

• GalaHU

őstag

válasz szacsee #61489 üzenetére

Nekem a TR120-hoz most van gyártásban pár kiegészítő Atesznál a Fana-szettem és a Thrustmaster Warthog Hotas rendszerem egyidejű rögzítésére, pár nap múlva lesz róla fotó.

Ez volt a régebbi rendszerem, ami full-Atesz cockiptre volt tervezve:

Itt a stick és a H-s váltó egymás alatt volt egy forgatható tengelyen, egy imbusz csavar rögzítette őket, 2mp volt üzemmódot váltani. Plusz hozadék, hogy lehetett egy pici dőlést is adni a váltónak. Az ihlető a magyar kártya tök alsó lapja volt… :)

A Hotas is egy sínen mozgatható konzolon volt, kocsizásnál hátratoltam, röpködéskor meg előre.

A 2 pedált is el lehetett tolni, de ez azóta okafogyottá vált, mert a Fana V3-at is be lehet konfigurálni rudder-nek (gáz-kuplung) Nem tökéletes, de alkalmi repüléshez megfelel, Gamermuscle YT csatiján van róla videó.

[ Szerkesztve ]

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák