- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- DUNE médialejátszók topicja
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem XU4 van. Feltettem az Ubuntut SD kártyára, beraktam az SD kártyát, átállítottam a pöcköt, hogy arról bootoljon, és ennyi. A HDMI-t rádugtam egy monitorra és rendben működött vele. Nem tudom, hogy neked pontosan milyen van, de szerintem azon is működnie kéne. Nem szabadna, hogy ennél bonyolultabb legyen, ha valamelyik hardkerneles Linux-ot telepítetted.
-
inf3rno
nagyúr
Azt hiszem én kipróbáltam kártya nélkül és nagyjából ugyanúgy világított, mint most rendszerrel, de már nem vagyok biztos benne. Rá kéne kötni HDMI-vel monitorra, akkor látnál is valamit. Én monitorral telepítettem, aztán belőttem rajta az SSH szervert, és azóta PC-ről azzal állítgatom. Elvileg lehet előtelepített SSH-s megoldást is csinálni, de több munka, mint így.
Ugye a hardkerneles oldalon lévő letölthető ISO-t írtad rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Bestbuy játékok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DUNE médialejátszók topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged