- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka #968 üzenetére
Nem, ez kifejezetten helyi szerver lesz. Naptár, scheduler, edzéstervező, stb. alkalmazást teszek rá, meg szeretném végre gráfba rendezni azt a pár tízezer bejegyzést, linket, fájlokat, leveleket, stb. amiket az elmúlt 10 évben összegyűjtöttem olyan hierarchikus tárolókban, mint könyvjelzők, fájlrendszer, issue tracker, gmail fiók, stb. Nagyon nem hatékony hierarchiában keresni, főleg így, hogy több tárolóban kell. Valamikor tudom, hogy lementettem egy linket, a témakört is tudom, de nem találom meg újra sem a helyi tárolókban, sem a google-el. Sokkal jobb lenne feltaggelni a bejegyzéseket, a kategóriákat meg gráfba rendezni, aztán több kategória alapján szűrni a találati listát. Tervezek tudásgráfokat is létrehozni olyan témákban, amik érdekelnek. Egyelőre még csak az irányvonal van meg, konkrétumok nincsenek a megvalósításról. A WebGL max úgy jönne be, hogy 3D tudásgráf nézőt szívesen írnék hozzá, néztem is pár említésre méltó projektet [link] [link] [link], de még a leggagyibbtól is fényévekre vagyok, egyáltalán nem értek a 3D programozáshoz, shaderek írásához, stb. sosem foglalkoztam kliens oldallal, megjelenítéssel komolyabban, és valszeg ezután sem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest