- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
BananaPi -nél majdnem minden oprendszeren találkoztam az indokolatlan magas LOAD-dal (kivéve openwrt). Végre ki tudtam próbálni a weben talált érdekes megoldást, ami az OTG kikapcsolása volt, és ez tényleg megoldja a problémát. Elötte 1-es alá nem ment, akkor se, amikor nyugalmi állapotban volt, most normál 1 alatti értékeket produkál, akár vissza megy 0-ig is.
Ez a probléma megtalálható másik kártya pc-nél is???
Amiket próbáltam: android, archlinux, lubuntu.
Archlinux alatt kapcsoltam ki az OTG-t, és itt normalizálódott a LOAD. Androidon nem tudom van-e rá lehetőség (?).(#686) vargalex
Szia!
Én mindíg komplett cuccban gondolkodom. Pi+ház+töltő+stb.
Így is olcsóbb?
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest