- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
shairport fut nekem is u3on analoggal eddig mert nem volt kulso hangkartyam hozza (most mar van, igy analogot jacket ki is huztam) es nem akartam tvt kapcsolni csak zenehez (hdmi) szoval, ha c1et veszel akkor vegyel hozza egy hangkartyat (amugy u3hoz is a komolyabb terhatasu hanghoz). filmnezesre mind ketto jo, bar en nem airplay nezek filmet rajta hanem vagy belso halon streamelek, de leginkabb a radugott 64es pendriverol amire szepen ratoltom torrentrol a big buck bunnyt es azt nezem sajat magarol(usb) szoval, usbs vinyon ra tudsz aggatni filmeket te is. laptopot el is felejtheted teljesen ha mediara szeretned hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő