Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
PROTRON
üzenetére
Ahogy írtam, routernek használom a H2-t, tehát nem tudom, hogy milyen lehet másodlagos netezős PC-ként. Igaz, teljesítmény tekintetében nincsenek nagy igényeim, egy J5005-ös fanless PC most az asztali gépem (legfontosabb szempont a hangtalanság volt, mikor építettem). Azt sem tudom, hogy mennyire kezeli jól a satara dugott egységeket, mivel csak egy NVMe SSD van rászerelve. Rouerként szépen muzsikál. Egyelőre a leginkább erőforrás igényes alkalmazás a Sensei a routeren, de amíg az ingyenes változatot használom, a H2 is elég alá. Mondjuk, a Maltrail elég jól meghajtotta, amíg fent volt rajta

A NAS - ahogy a neve mutatja - hálózati tároló. Akkor fogod teljesen kihasználni a H2+ NAS-odat, ha a routered és a switched is legalább 2.5 Gbps-képes.
Túl sokat problémázol az árakon. Nem is gondolod Te komolyan a gigabit feletti LAN-ozást
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő