- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Google Chromecast topic
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Ciccuka #1199 üzenetére
linuxon nem fagyott, mert ott működött a dinamikus órajel szabályozás. Ha pedig meg volt hajtva és kezdett melege lenni, akkor visszavette a sebességet. Az androidos rendszerek alá tett kernel ezt nem kezelte és induláskor lefagyott.
Hirtelen képről kerestem elő 1.2-es az opi pc
Kevés. Volt, hogy rátettem, kicsit tovább jutott az android mielőtt összeomlott.
Pi zero 8 font, szóval kb 3500 forint alatt van postázással. Persze ha több mindent rá szeretnél dugdosni akkor már nem feltételen érdemes. Ha csak lan kell, akkor 2000 forint alatt nekem ez az adapter bevált [link]. Ez akörül van, mint az opi pc. Persze más képességekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest