Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gábor-ka
tag
Ha csicsásabb asztali effekteket akarsz, akkor még az Unity is megy a gépen, egész tűrhető FPS-el (csak a v-sync hiányzik), csak a memóriakártyára figyelj, mert egy jó minőségű kártya (neadjisten eMMC) elég sok hajtépéstől kímélhet meg.
Nekem a youtube ugyan nincs hardveresen gyorsítva, de nem is kell, böngészőben simán játssza az 1080p-t is, legfeljebb jobban zúg közben a gép

apropó böngésző, ezen a gépen a chromium teljesített nekem a legjobban, a firefox közel se használta ki annyira az erőforrásokat mint a chromium.A libreoffice is teljesen jól megy, 1-2 oldalas dokumentumokat írogattam ezen, és ki is nyomtattam róla őket minden gond nélkül. A windowsos betűtípusokat is fel tudtam rá tenni, bár szerkesztés közben nem mindegyik "aktiválódik" amit kiválasztok, viszont nyomtatásnál már azzal a betűtípussal fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest