-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Köszi a tippet, hasznos!
Teljesítményben nagyjából annyit tud a XU4, mint az asztali gépemen egy mag, szóval szerintem virtuális gépen le tudom majd tesztelni, hogy CPU-ban ez mennyire elég, illetve, hogy fele ennyivel is elmegy-e, mert az octa-core banana csak felét tudja számítási kapacitásban a XU4-nek. Egyelőre még írom az alkalmazást, ami futni fog rajta, néhány héten belül elkészülök vele.
Közben én találtam német eladót a XU4-hez, és nem is annyira borsos az ára:[link]. Dobozzal együtt 100 EUR + szállítás körül van, és ezen már rajta van a vám. Koreából még lehet, hogy több is lett volna. Megérdeklődöm, hogy adnak e rá 1-2 év garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest