Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KAMELOT #2407 üzenetére

Most 10-20 ezreken nem akadok fent összességében, legfeljebb 1-2 héttel többet kell spórolni. A 100k körüli összeg az amit időben össze tudok rakni, de lehet 120 fogalmam sincs előre nézve meddig bírom ki idegileg kivárni.
    Ramból 2x4 GB 1600 CL9 (ahogy látom átlagban ez az időzítés megy), valami minőségibb márkából, más kitételem nincs, ez nem is Netburst hogy olyan nagyon ramozgatni keljen.
    A tuning jó kérdés, mert vérbe van, de ha egyszer ez van olyan bika akkor minek. Ezt még nem döntöttem el. Turbo Boost alaplapfüggő is? Amúgy nem komázom. IGP-t jó lenne kihasználni, mert akkor a VGA-t hagyom a végére, az a legdrágább amúgy is. És akkor magát a gépet már előtte össze tudom rakni és használni, utána meg majd jöhet a vidi.
    Sandy i5 majd mind egyforma, a legkisebb meg legnagyobb között 500 MHz a különbség, persze érdemesebb lenne nem az aljáról, ha már egy árba vannak kb., illetve még nem dőlt el a tuningolhatási kérdés se bennem.
    K prociknak a szorzón kívül lehet a memóriavezérlőjét is húzni?
    Vidiből is szeretnék feljebb menni, ha már egyszer úgy is venni kell, 6970 vagy 7850, utóbbi mellett a sokkal kisebb fogyasztás és halkan hűthetőség szól, csak mintha picit drágább lenne és picivel gyengébb. Ezek ilyen 45-50k körül mozognak, erősebb nincs szerintem ennyiért.
    Apróba érdekelne leginkább minden.

Új hozzászólás Aktív témák