Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogos. Szóval egyelőre ez így is úgy is játék marad. Én nem merném komolyabb kutatásban még mankónak se használni. Nekem GitHub Copilottal van tapasztalatom, és ugyan igen nagy segítség, nem tudhatod mikor kezd hallucinálni. (Bár az érezhető azért, amikor olyan dologról beszél, amit nem tud)
-
-
-
Hát erre nincs rálátásom. Én abból indulnék ki, hogy a média maga se tudja jól, és kiegyensúlyozottan kezelni az ilyet. Vagy valami nagyon specifikus minta kellene neki, vagy emberi segítség (hiszen a nagyrészünk képes erre), de ami most van az sehogy sem hatékony. Ha megmondom akár én magam neki, hogy 1+1 az három, akkor utána azt ő elfogadja, és abban a csevegésben tényként kezeli.
-
Szerintem inkább is-is. Kérdés, hogy hol keresed a hibát, ott, hogy a modell nem tudja megszűrni a tévinfókat, vagy ott, hogy tévinfók is kerülnek az ő "tudatába". Ezutóbbi még nem is lenne baj, ha meg lenne úgy csinálva, adnának neki olyan mintákat, amiből ezt hatékonyan meg tudja majd különböztetni. Ezért írtam, amit írtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo 3
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Battlefield 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest