Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Igazad van, kár, hogy nekik csak a Win van. De miét is? Mert egy linuxot már nem tudnak kezelni, a többiről meg ne is beszéljünk. Pedig én szivesen tanulnék linux alatt is, sőt a linuxot magát is mélyebb részekkel, mindent, alaposan.
De nem az MSOffice-ot! Mert a Word még oké, azt használom, jó is, hogy középfokon tudom használni. De mi a #&@>-nak kell Accesst tanulni? Tudom, azért, mert meg akarjuk szerezni a középfokú szoftverüzemeltetői jogosítványt! De minek? Semmi értelme, használni nem akarom soha, amire munkába állok, már teljesen más lesz minden.
És miért csak Microsoft termékeket használunk? Annyi más választható dolog van, ami még ingyenes is! És egyáltalán, minek kell programok használatát megtanulnunk? Ilyen alapon C64-es szövegszerksztést is tanulhatnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest