Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ez most dobta a youtube és egyből ez a topic jutott eszembe [link]
-
Szabi®
addikt
Nem tudtam hogy nem lehet képernyőmentést berakni. Ez az ászf-ben is benne van ? Mert ott nem láttam még csak hasonlót sem. Egyébként itt a forrás.
Légy szíves tegyétek egyértelművé a szabályokat, mert úgy nem lehet valamit betartani, ha arról nem tudunk. Lett már képernyőmentés ide berakva, és előtte nem volt gond belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Légy szíves rövid, lényegretörő szöveges idézetet helyezz be a topikba, ne képernyőmentéseket. Továbbá mindig jelöld meg a forrást, mert így ebben a formában ez a spam, flood, flame, trollkodás, stb., akármi is a szándékod.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Szabi®
addikt
Ezek szerint mégiscsak volt vizsgálat.
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2382 üzenetére
Nem tudjuk hogy nem mentek, vagy nem zúdul rájuk a népharagja. Nincsenek 0/24 órás megfigyelés alatt. Egyébként pont amire írtad ezt, abban kifejtettem Sipos Pál esetét is, nos hozzá sem mentek, pedig 20 évig molesztálta a fiatal fiúkat. Mai napig is éli világát a Balatoni nyaralójában. Retorziót keresel ? Ott sincs, pedig mára felnőtt férfiak mondták névvel+arccal könnyek között, hogy elégítette ki őket orálisan a tanár úr, az életüket tönkretéve.
-
dabadab
titán
Lakatos Márkhoz dühödt állampolgárok mentek demonstrációt tartani, amit bizonyos lmbtq-s eszméket szajkózók csak "náci orkoknak" bélyegeztek
Egyébként tudsz magyarázatot adni, hogy ugyanezek ma miért nem tüntetnek Pajor háza előtt, vagy előtte K Endre háza előtt (vagy akár Semjén háza előtt), ami érdemben cáfolná a munkahipotézisemet?
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Apollyon
Korrektor
válasz dabadab #2375 üzenetére
Már elnézést, de miért kell emberekre ráforszolni olyan zászlókat, amihez semmi közük?
Én ugyanúgy nem venném fel a szivárványos zászlót, ahogy a náci zászlót se. Meg ahogy a Palesztin és Izrael zászlókat sem. De ha lenne heteró zászló, akkor azt sem, mert alapesetben elég hülyeség identitásokat ünnepelni.Szerk: bakker van hetero flag: [link] Vajon direkt börtönruha mintás? Mindegy, gáz ez is, meg a szivárványzászló is. És nem a színük miatt, hanem az erőltetett ideológia miatt.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2377 üzenetére
Csak hát ez nem vélemény-, hanem ténykérdés.Nem, a topik címében nincs kérdőjel, viszont idézőjel igen, sztem nem véletlenül. Bár ezt csak Kalandor tudná megmondani, hogy direkt vagy indirekt.
A cél sztem itt a filozofikusabb vonal felszínre hozása. Hogy mégis ki mit gondol erről. természetesen a videóanyagon felül, amire mindig hivatkozol."pre-fasiszta" filozófus igen, te ezen a szűrön akarod látni, Charles Darwin evolúcióelmélete napjainkban is elfogadott, mégis kőkeményen rasszista volt. Hogy van ez ? Aki rasszista annak nincs igaza ? Lehet igaza egy rasszistának ?
-
-
dabadab
titán
A topik témaindítója a homoszexuálisok természetellenesek, így van?
Csak hát ez nem vélemény-, hanem ténykérdés.
Számtalan ember leírta, nem az a baj, hogy meleg valaki, hanem hogy nem a 4 fal között az.
Igen, ez tök sima homofóbia. Szintény ténykérdés, mégis itt vered magad a földhöz, hogy nem az.
Pride, gyerekek láthatnak nyilvánosan alulöltözött méltatlan viselkedéssel "felnőtteket" fényes nappal utcákon, feltettem a kérdést, miért kell ezt ?
Errre mondtam azt, hogy itt egészen nyilvánvalóan valami fantáziavilágról beszélsz és soha nem láttál Pride-ot, mert az nem úgy néz ki, mint a képzeletedben.
Szintén ténykérdés.Miért követjük ezekben a devianciákban a nyugatot ?
Milyen deviancia? Csak valami pre-fasiszta filozófus ostobaságait tudtad idehozni, amikor azt kérdeztem, hogy mégis miért lenne baj az, ha valaki nem heteroszexuális.
DRM is theft
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2373 üzenetére
A véleményemet adott tematikáról miért kell megvédenem ? Nem lehet szubjektív ítélőképességem/véleményem valamiről ?
Ez a nagy liberális elfogadásotok ? Addig validálsz valamit, amíg te írod ? ha más írja, támassza alá, védje meg ?
A topik témaindítója a homoszexuálisok természetellenesek, így van ? Számtalan ember leírta, nem az a baj, hogy meleg valaki, hanem hogy nem a 4 fal között az. Pride, gyerekek láthatnak nyilvánosan alulöltözött méltatlan viselkedéssel "felnőtteket" fényes nappal utcákon, feltettem a kérdést, miért kell ezt ? Nem jött válasz, akkor elfelejtettél válaszolni.
Miért követjük ezekben a devianciákban a nyugatot ? Utána te/ti pontosan a nyugatra hivatkoztok, hát amcsiba is lehet, akkor itt miért nem ? Jön mindig a kérdés. Amcsiba van halálbüntetés, legyen itt is ? Akkor vegyünk át mindent.
Legalább 5-ször leírtam, hogy felőlem fogadhatnának örökbe melegek gyereket, nem rajtam múlik, bennetek akkor is stigma rögzült csak. -
dabadab
titán
Mi a fasznak kell ezt a szivárványos baromságot a fociban erőltetni
Mert mondjuk pont ott van rá szükség, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
DRM is theft
-
addikt
válasz dabadab #2371 üzenetére
Én magára a jelenségre utaltam, tök független attól, hogy milyen származásúak jelen esetben a főszereplők. Mi a fasznak kell ezt a szivárványos baromságot a fociban erőltetni, van pont épp elég fórum az élet egyéb területén, ahol lehet tolni ezerrel.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2369 üzenetére
Az nem lesz tény, hogy én leírom nem tetszik a pride, miért nem a 4 fal közt marad mindenki identitása, te pedig leírod hogy nem voltam még prideon . . . Mert ilyen és ehhez hasonló rigmusokat toltál, vagy jött a konkrét
nácizásaminek semmilyen alapját nem tudtad bizonyítani. Aztán valami érthetetlen oknál fogva összemostad az altright-ot az írásommal, aminek megint nulla alapja nem volt, amit laposföld hívőzéssel zártál. Ezek az érvek ? Én elhiszem hogy a nyugatifény.hu ezek gyakori tag-ek, de könyörgöm, ezekkel érvelni ?
Arra meg már tényleg nehezemre esik kitérni is, ha valaki veled nem ért egyet, az "meleg". Nonszensz, de komolyan . .[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz pendre54 #2370 üzenetére
Azért nagyon vicces, hogy az egyik hozzászólásban a muzulmán közel-keletiek az európai kultúra megrontói, a következőben meg az igazi értékek képviselői
Valójában persze a homofóbia még mindig hülyeség, még mindig gáz, akkor is, ha hófehér keresztény európaiak csinálják, meg akkor is, ha muzulmán közel-keletiek.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
addikt
Anglia, nem tanultak a BLM-es, térdeplős baromságukból, most meg mindjárt három PL-es csapatnál áll a bál, mert volt pár játékos, aki beintett, ennek a megint túl tolt, szivárványos hülyeségnek. [link]
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
dabadab
titán
Bocsánat meleget írtál . . . Pejoratívabban fejezted ki magad.
A "lebuzizás" nem ezt jelenti. (És a "pejoratív" sem ezt jelenti.)
Egyébként hatalmas érvelési hiba még mindig tőled, hogy "0" tényt írsz
Ez érvényes kritika lenne, ha a topik elején nem szögezted volna le, hogy téged nem érdekelnek az u.n. tények, illetve nem vagy hajlandó ilyeneket használni a vita során.
Ennek ellenére egyébként most is próbáltam a tényszerűség mezejére terelni a vitát (pl itt), de hát eszed ágába se volt ilyenekkel foglalkozni, inkább tettél újabb megalapozatlan állításokat.DRM is theft
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
Ez egy screenshot. Honnan jön? Ugye nem ChatGPTvel próbálsz éppen meggyőzni, hogy te nem flameled a topikot?
#2362Szabi®: a korrumpál erkölcsi vagyvilágnézeti megrontásról beszél. A pénzeket pedig pont amiatt tartja vissza az EU, mert Magyarország bizonyos közös, erkölcsi normákat nem tart be. Ez a korrumpálás ellentéte.
---
Szóval, a szavak újradefiniálása nélkül, "Az unió korrumpálja a tagállamokat", ezt mégis miből vonod le?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Szabi®
addikt
Arról nem is beszélve, hogy az unió megint visszatart pénzeket, amiket csak bizonyos feltételek mellett adnak oda. Azok a feltételek viszont nem fedik le a magyar érdeket, mert azok azzal szembemennek. Ha pénzért veszek jogalapot és döntést vagy ráhatást, az nem meríti ki a korrumpáltság fogalmát ?
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
-
Szabi®
addikt
válasz Kalandor #2351 üzenetére
Ursula von der Leyen tényleg az, mégis számtalan olyan döntést hozott amik ennek az ellenkezőjét bizonyítják. Keresztényként mégsem zavarta a Notre -Dame leégése, ugyanúgy aláíratta franciákkal a migrációs paktumot. Annak ellenére is, hogy az iszlamisták számtalan gyilkosságot, és tömegbe hajtásokat hajtottak végre, több száz áldozatot követelve. Miért nem vizsgálják hogy ki ezekért a felelős ? Még akkor sem amikor egy Lengyel szóvivő felállt, és Usrulára rámondta a "gyilkos" jelzőt ?
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2356 üzenetére
Persze hogy tudom bizonyítani :
Bocsánat meleget írtál . . . Pejoratívabban fejezted ki magad.
Egyébként hatalmas érvelési hiba még mindig tőled, hogy "0" tényt írsz, és inkább a személyét támadod mindenkinek. Ezzel nem leszel előrébb. Amíg nem érted meg mi a probléma, addig nem is tehetsz ellene, cserébe a sötétben csapkodsz.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Haladunk, de legalább most már nem "buziztál " le, mint érv*. . .Pár hete még csak annyira futotta.
Nyilván ezt linkelni is tudod, hiszen nem hazudozol, hanem a tények kemény talaján állsz. Igaz?
Nyilván nem, folyamatosan valamiféle képzelt világról írsz, aminek sok köze nincs a tényekhez.DRM is theft
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2352 üzenetére
Azt már ezek után meg sem merem tőled kérdezni, hogy kell-e felelősségre vonni azt a hatalmi elitet, aki elárasztotta európát olyan entitásokkal, akik több ezer európai ember életét oltották ki, erőszakolták meg, verték agyon gyújtották fel a templomaikat.
Várj látom már a reakciódat, hisz azok "úgy is csak nácik voltak, azokért meg nem kár" . ..
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
dabadab
titán
-
-
Szabi®
addikt
válasz dabadab #2348 üzenetére
Az unió korrumpálja a tagállamokat, miközben olyan paktumokat kényszerít rá a résztvevő országokra ami súlyos belbiztonsági és társadalombiztonsági állapotokhoz vezet. Az egyik ilyen a migrációs kérdés. Az amerikaiak röhögtek a markukban, hogy európára szabadíthattak egy olyan közeget, aminek európában semmi keresnivalója. Ha az ő tehenük megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is. Ha az amcsik nem tudtak mit kezdeni 600 év alatt a multikulti együttéléssel, akkor ez legyen európai baj is. Lett is.
A szexuális identitás, mint fegyver is azonnali kilépésért kiállt az eu-ból, ezt nem lenne szabad ráerőszakolni az országokra figyelmen kívül hagyva a szuverenitásukat. Azok a végtelenül káros civil lmbtq szervezetek amik összemosódtak a politikával két lábbal tiporják és semmibe veszik az országok kulturális hagyatékait.[ Szerkesztve ]
-
-
Szabi®
addikt
Oké ez is egy érdekes dolog, viszont ezzel másnak nem "árt". Amikor egy 180 centis masculin férfi aki "nő" ver össze nőket ringben az már megint más elbírálás alá esik. A legtöbben akik felemelték a hangjukat pont a nők védelme miatt tették, nem pedig azért, mert Helif nem nő.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Kalandor #2344 üzenetére
Az európai parlament döntéshozói nem jobboldaliak. Ennek láthatjuk is a következményeit az elmúlt 10 évből. Szétverik az egészséges társadalmak immunrendszerét, felhígítják, demoralizálják, és szétzilálják az egységeket. Sokkal könnyebb úgy befolyásolni országokat, hogy a társadalmi berendezkedés nem egy nagy egység, hanem sok kis széthúzó sejtté oszlik destabillizálva az adott ország alapjait.
-
Nem egyszer hallottam, hogy "Csak férfi tudja igazán mi kell egy férfinak".
#2336philoxenia nekem 5 hete
#2337Kalandor: Lehet agyatlanság volt, de ránéztem a képre és rögtön azt látom benne, hogy van az az oldal aki elégedett és dícséri (esetleg henceg) azt amije van (lila), aztán a másik oldal (narancs) aki nem a saját dolgával törődik, hanem azzal hogyan legyen kevesebb annak, aki örül annak amije van, hogyan ekézze, és süllyessze alá, még annak árán is, hogy neki kevesebb lesz... De ez csak az én hirtelen gondolatom volt.
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Nem, ez nem ilyen egyszerű, és nem fekete vagy fehér.
De akkor ezt miért? (mert ez fekete/fehér)Most annak lehetünk tanúi, milyen az, és milyen hozadéka van annak, amikor a vezetés liberális, amikor a liberálisok erőszakolnak frázisokat országokra, ha kérnek belőle, ha nem. Merthogy ma európában totálisan egyoldalú liberális frakció van hatalmon. Aminek a következménye az, hogy számtalan súlyos de megoldásért kiáltó problémát nem tudnak kezelni, mert inkompetensek hogy kezeljék. És ezeknek nem ők a döntéshozók, hanem a köznépek isszák a levét, minden társadalmi réteg szív.
Dehát Európa nagyobb részén jobboldali kormányzás van már évek óta, nem? Nagyon messze van már 2002-2004.
-
Szabi®
addikt
válasz Kalandor #2340 üzenetére
Nem, ez nem ilyen egyszerű, és nem fekete vagy fehér. Rengeteg árnyalat és átmenet van.
Azt ugye láttuk már történelmi visszatekintésekben, hogy milyen az, amikor bizonyos politikai vagy ideológiai berendezkedés húzza el a mérleg nyelvét ami visszafordíthatatlan. Most annak lehetünk tanúi, milyen az, és milyen hozadéka van annak, amikor a vezetés liberális, amikor a liberálisok erőszakolnak frázisokat országokra, ha kérnek belőle, ha nem. Merthogy ma európában totálisan egyoldalú liberális frakció van hatalmon. Aminek a következménye az, hogy számtalan súlyos de megoldásért kiáltó problémát nem tudnak kezelni, mert inkompetensek hogy kezeljék. És ezeknek nem ők adöntéshozók, hanem a köznépek isszák a levét, minden társadalmi réteg szív. -
-
-
Szabi®
addikt
válasz philoxenia #2320 üzenetére
#2318 Kalandor Ez ki van egy kissé forgatva, mivel bizonyos "elemek" nem annak vannak titulálva, amit a karikatúra magyaráz. Ennyire nem árnyalt a kép a valóságban.
#2320 philoxenia Nincs mit bizonyítanom, a személyes szubjektív véleményem jogát meg nem is kell bizonyítanom, amit láthatóan egyesek még el is vennének, nehogy legyen más "hang" is. Igazából fordított gyűlölet szemtanúi lehetünk ma bizonyos országok társadalmait illetően. Amíg én konzervatívan halkan megjegyzem, hogy a pride, a homoszexuális tematikájú mesekönyvek, normák eltörlése, meztelen felvonulások és egyéb káros kóros attitűdök és ezeknek támogatás az emberiségtől mennyire romboló hatásúak, addig egy sokkal nagyobb f@s cunamit kapok vissza mindenféle alap nélkül.
Mert ugye tudjuk*, hogy akik a melegeket nem tartják normálisnak, mint identitás, azok nácik, de akik nem akarnak nude pride-ot, hát azok is nácik, sőt még azok is nácik, akik keresztények, vagy hisznek bármiféle normalitásban, nah ők főleg nácik! Mert a mai liberalizmus alapja egy elcseszett dohos hippi kultúra ahol tényleg mindenki azt csinálhat amit akar, mert csak. Ezek nem panelok, hanem a valóság. A liberalizmus égisze alatt lett terrorista sejtekkel szétverve az addig jogállamként működő európai országok. Az oroszok úgy mészárolják az ukrán civileket, mintha nem lenne holnap, és mit tesz egy liberitász közösség ? Szankciók . . . Imane Khelif nem nő ? hát akkor náci vagy! Szóljál ha nem így van a valóságban, bár szegesztem már neked saját magadtól is érdekes elszólásokat, a válasz elmaradt, vagy terelsz, de őrületesen, és mással jössz vissza. -
-
Jaj istenem, milyen téma megy itt már megint? Ez sokkal jobb:
Történelmi pillanat: egy transznemű nő nyerte az év modellje díjat
Sometimes it takes a real man to be the best girl.
[ Szerkesztve ]
-
válasz philoxenia #2329 üzenetére
Hopp, ezt magadra vetted, pedig csak a honlap címét írtam oda.
#2328philoxenia
Én ennyit értek és nem többet: Kinek mije van azzal számoljon, becsülje meg.
Nők ne kussoljanak szerintem.A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt már nem tudod törölni, vagy szerkeszteni...
Gyakorlatilag eljutottunk megint oda, ahová szoktunk...
Neked szabad számonkérni rajtam, hogy nem vagyok elég liberális, rajtad meg nekem nem, mert te "jobboldali" vagy ...
Nem vagyok liberális. Jogom van jobboldalibbnak lenni nálad. Ha neked jogod van bármihez, nekem jobban jogom van hozzá. Miért ne lehetne így, ha neked lehetne. Analógiaként: "Kicsi, mit akarsz a gyerekvédelemben, mikor a saját gyerekeid félnek tőled?"[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Egon
nagyúr
válasz philoxenia #2326 üzenetére
LOL.
1. Hol írtam azt, hogy érzékenyítek? Sehol. Te meg számodkéred rajtam. Ezt úgy hívják, szalmabáb érvelés, csaxólok... Esetleg nézd meg a wikin a kifejezés jelentését, máris előrébb leszünk...
2. Miért ne lehetne egy nembináris emberről "beszélni", érzékenyítő jelleggel?
3. Azért jött szóba Helif a topicban, mert van egy eléggé nemkívánatos jelenség a témában, ami egyre több embert zavar, lásd a fentebbi linket a petícióval: nevezetesen a túltolt pozitív diszkrimináció.
4. Az előző pontból következően, nyilvánvalóan nem Heliffel van a probléma. Sokkal inkább azokkal, azzal a lobbival és a lobbinak becsicskulókkal, akik engedik a nők között versenyezni. Elég jelentős különbség, ideje lenne észrevenni...
5. A fentiekből adódóan, az az egybites világnézet, miszerint a világ csak ultraprogresszívekre és gyökérhomofóbokra osztható, nem igazán korrent, nem normális (hovatovább nem természetes... ), és nem is védhető, mivel vannak árnyaltabb megközelítések is, nem csak a skála két vége."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindenki akinek van a zacsiban valami, becsülje meg? Nőknek kuss gondolom, akinek meg nem szállt le, induljon a férfiak között? Érdekes, visszatérve az igazán nem a homoszexualitáshoz kapcsolódó sportkérdésekhez, miért nem hujjogatnak a homofóbok, hogy vizsgálják meg a műúszók kromoszómáit is? Hátha ott is lenne egy Y...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
válasz philoxenia #2326 üzenetére
Szerintem ezt: A Te érvelési hibád!
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz Kalandor #2318 üzenetére
Ahham szóval azok akik megbecsülik mijük van és azok akik sopánkodnak, hogy mijük nincs...
Jing és jang mindig együtt ♥[ Szerkesztve ]
-
-
Egon
nagyúr
válasz philoxenia #2322 üzenetére
Befejezhetnéd a szalmabáb érvelést.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mi abban az érzékenyítés, hogy egy nembináris emberről beszélsz?
Tudomány alapja a Biblia nálad? Mondjuk téged e fölött a szint fölött ítéltelek eddig. Az, hogy léteznek nembináris emberek, anno a '80-as években már közismert volt, még a "kékfényes Szabó" könyveiben is létezett ez a fogalom és nem határozták meg a "csírákat" úgy, hogy az "buzi" ...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Egon
nagyúr
válasz philoxenia #2320 üzenetére
Sajnos az értelmezés neked sem erősséged. Segítek:
1. No mi a fene van, elfogyott a muníció? Kalandor megunta az érzékenyítő küldetést?
Gyk. már napok óta nem született új hozzászólás, nincs a topicnyitó részéről up-olás, pedig korábban már jóval kisebb háesz-lanyhulás esetén volt.2. Egy kis napi színes, a témához lazán kapcsolódva:
Lazán kapcsolódva. Lazán. Kapcsolódva.
Így átjött esetleg, vagy folytassam még szájbarágósabban?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
-
Szabi®
addikt
Sajnos két részre szakadt a topik, vannak a folyamatosan szembehelyezkedők, akik védik azt is, amit nem kéne, és támogatják a devianciákat még akkor is, ha azok mögött a cél csupán provokáció.
És vannak, akik pontosan látják egy-egy tematikával, hogy mi a gond, de nem tudják érvényesíteni gondolatmenetüket, mert az ellentábor nem hall, nem lát, de sok esetben nem is gondolkodik.Valami ilyesmi történik :
-
Egon
nagyúr
válasz philoxenia #2315 üzenetére
Ez a téma eddig is itt volt a topicban, csaxólok...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
No mi a fene van, elfogyott a muníció? Kalandor megunta az érzékenyítő küldetést?
Egy kis napi színes, a témához lazán kapcsolódva:
Index - Sport - Népharag zúdult Helifre, petícióban támadják a vitatott nemű bokszolót"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Én úgy látom, hogy az egyházak is elkezdtek nyitni ebben a témában. James Martin SJ: Hidakat építünk című könyvének olvastam most a beszámolóját.
Az elfogadás a legfontossabb.
Az eukariota sejtek kialakulásához is a befogadásra, a meg nem ölésre és a közös együttműködésre volt szükség. Így tudott csak fejlődni, evolválódni az élet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ahogy a híres római szenátor, Kolompár Rizotto Dzsepetto mondá azt, úgy 2000 évvel ezelőtt, nomen est omen. Még a nyári olimpia kapcsán, egy hivatkozás során, szembe jött velem az az AP-s cikk, ami arról szól, hogy rekordot döntött, az LMBTWQXPKLstb versenyzők száma az olimpián [link] . Na, most nem is ez a lényeg, hanem a cikkben említve van egy ilyen buzisímogató szervezet, az Outsports [link] , aminek a társalapítóját úgy hívják, hogy Jim Buzinsky, ez a faszi trollkodik itt velünk.
-
borg25-nek is volt egy írása ebben a témában nemrég, csak hogy egyben legyen kezelve .
-
Szabi®
addikt
válasz philoxenia #2297 üzenetére
Bizonyítottam amit állítottam, én arról nem tehetek hogy a homoszexuálisok aspektusa 7-11 évente változik az államokban is. Amit küldtem az valid(volt), nem egy náci kreálta otthon.
Viszont te nem bizonyítottál semmit, beleerőltetted magad az oknyomozó szerepébe aki arra hivatott, hogy a hozzászólásokat szétcincálja, vagy aláássa és ezzel megkérdőjelezve az írója rálátását/állítását. Ha kitudsz ebből jönni, akkor tudunk érdemben értekezni erről, addig marad a valaki küld valamit, és te megnézed hogy tudsz belekötni vagy ignorálni.
Számtalan esetben írtam " ez a véleményem" "sztem" de ha neked már ez egy támadási alap, akkor eléggé le kell mennünk oviba, hogy minden egyes véleménynél jelezzem a szubjektivitást.Akkor ezen logikád mentén itt nem érvényes a hozzászólások 95%-a, hisz nem tették hozzá, hogy ők véleményt mondanak.
Ezzel a kiszólásoddal elárultad magad" nekem meg nem lehet azokról véleményem, akiknek véleménye van a melegekről
hogy milyen szerepet is töltesz itt be. Így értelmet nyert az ittléted. Nyugodtan, jöhetnek a stigmák, mert valaki valamit nem értelmez úgy, ahogy te, még ha öncélúan rá is projektálsz lózungokat, akkor sem.
Én továbbra is tartom magam a véleményemhez, függetlenül attól, hogy te erről mit gondolsz. Ahogy továbbra is keresztény maradok, és továbbra sem gyűlölködöm, csak véleményt közlök, ahogy azt a topik elvárja.[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
Ebben a topikban a 'természetes' és 'természetellenes' használatának 90+++ százalékban zérónullasemmi (vagy éppen szögesen ellentétes) köze ahhoz, ahogy a dolgok a természetben működnek: ehelyett szimplán az egyéni preferenciák világra erőltetésére szolgál, semmi másra.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
válasz philoxenia #2299 üzenetére
Tudom, de direkt írtam így. Sokkal magyarázóbban érzem .
"A szintet a muzulmánok fajtalansággal való kapcsolódtatása miatt véltem veszélyben."
Értem, azonban ezt már Te költötted hozzá gondolatban. Nem volt célom kapcsoltatni, de érdekes hogy már a K0rán is ír róla (már ha igaz amit hallottam).Értem, de szerintem itt "a" természertől beszéltünk eddig. (Legalább is én igen.)
Mondjuk a trásadalmi elfogadottságot nem tehetjük egyenlővé a természetessel...A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
VinoRosso
veterán
válasz philoxenia #2304 üzenetére
kb ez:
-
Rive
veterán
..nyilvánvalóan...
Nem. Alap, hogy az illetékes kromoszómapárból változó arányban vesznek részt a melóban (XX esetben elég egy, XY mindenképpen mind a kettő kell), innentől pedig inkább az a furcsa elvárás, hogy egyáltalán ne legyen olyan amikor XY alapon az X domináns.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
-
VinoRosso
veterán
Ez a 'sok' érv olyan mint a témaindító videóban puffogtatott 'már 1500 fajnál figyeltek meg homoszexuális viselkedést'? Nettó parasztvakítás. Mert az ember azt hallja, hogy 1500 hú az de sok, pedig épp de kevés. Kb 9 millió faj létezik amiből 1.2 milliót figyelnek. Ha az utóbbi számot veszem optimista becsléssel akkor az 1500 ennek 0.1%-a. Vagyis a fajok 99,9%-nál semmiféle homoszexualitás nincs.
Meg, hogy ahol meg is figyeltek ott is az egyedek max 10%-nál, és ez a szám is sokszor mesterséges körülmények közt tartott állatoknál. Mert ugye a birka amit összezsúfolak egy istállóban rengeteg azonosnemű egyeddel annak ez rohadtul nem a természetes környezete, sokkal inkább olyan mint egy fegyház, ahol a nőhánytól meg a stressztől nem csoda, hogy megbuzulnak a rabok. De óóó a természetben előfordul, mintha ez holyan általános lenne mint a levegővétel úgy mondja, közben meg akkorát csúsztat mint ide Lacháza. Hát egy nagy ló..szt általános, már elnézést. Akkor minek kell becsempészni az érvelésbe olyan állatokat 'természetesnek' beállítva amiknek semmi köze a természethez? -
Ami rendellenesség az pont a természet rendje ellen van. Már a szóból követzik. Mondjuk a homoszexualitás pont olyan jelenség, ami mellett sok érv szól, hogy evolúciós funkciója van, így természetes. Ellentétben mondjuk az interszexualitással, ami nyilvánvalóan rendellenesség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest