Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppa
tag
válasz
Busterftw
üzenetére
De ez is erdekes, mert ezzel az DuckDuckGo konkretan beismerte, hogy csak a penz limitalta oket, ok is ugyanugy hazalnak.
Az "ugyanúgy" nekem nem egyértelmű. Amit csinálnak jelenelg az épp visszabillenteni igyekszik a szélsőséges állapotot. Ha azonban ez megtörténne és annyira népszerűvé válna a DuckDuckGo, hogy kereső monopólium közeli állapotba kerülne, akkor derülne csak ki, hogy visszaél-e a fölényével vagy sem, bebetonozza magát miközben ellehetetleníti a kisebbeket vagy sem, maximumra tekerik-e a jövedelmezőséget minden mást figyelmenkívül hagyva, vagy sem. Jelenleg a google rendelkezik ilyen fölénnyel és az nem kérdéses, hogy ők melyik startégiát választották.
-
niof
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Igazából ezt a hsz-t nem értem. Mi köze a G trendnek az én Gmail-emhez? Ezek közül én semmire nem kerestem. És mivel adblocker-t használok mindenhol, fogalmam sincs, hogy milyen reklámokat dob fel nekem, mert blokkolom. Ami érdekel, arra rákeresek, és több forrást is megnézek. A DDG-val az a tapasztalatom, mint sok más embernek, hogy nem igazán azt találom meg, amit keresek éppen. Akármilyen mocsok cég a kugli, de teljesen mindegy, mire keresek, megtalálom 20 találaton belül. Meg amióta netezek (96-97...? Kb...), azóta elég jól megtanultam keresni, és a bejáratott oldalaim is megvannak, hogy mit hol keressek, így bizonyos szinten a kugli akár ki is hagyható a képből. Persze ott van, de érted...
-
cami][us
senior tag
Erted, azon csodalkoznak, hogy cegek szerzodesi idon belul nem mondjak fel azt es fizetnek kotbert
A Mozilla erről tudna mesélni, a Yahoo-s biznisz miatt. Tudtommal nem kellett fizetnie és azóta is a Google tartja life supporton.
Angol nyelven nem rossz a Bing és a kacsás sem. Ha nem, akkor még ott a Bangs, ami egy ősrégi Opera fejlesztés koppintása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- 3DMark 11 eredmények
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Temu
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung A17 mobiltelefon
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi