- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Idézőjelek közé kifejezéseket kell tenni, amiket pontosan tartalmaznia kell. Ha kizárni akarsz egy-egy szót, az elé kötőjelet kell tenni, közvetlenül a szó elé, szóköz nélkül: -valami
De ha nagyon precíz keresést szeretnél, miért nem használod a speciális keresőt? -
niof
veterán
-
niof
veterán
válasz
Busterftw #35 üzenetére
Igazából ezt a hsz-t nem értem. Mi köze a G trendnek az én Gmail-emhez? Ezek közül én semmire nem kerestem. És mivel adblocker-t használok mindenhol, fogalmam sincs, hogy milyen reklámokat dob fel nekem, mert blokkolom. Ami érdekel, arra rákeresek, és több forrást is megnézek. A DDG-val az a tapasztalatom, mint sok más embernek, hogy nem igazán azt találom meg, amit keresek éppen. Akármilyen mocsok cég a kugli, de teljesen mindegy, mire keresek, megtalálom 20 találaton belül. Meg amióta netezek (96-97...? Kb...), azóta elég jól megtanultam keresni, és a bejáratott oldalaim is megvannak, hogy mit hol keressek, így bizonyos szinten a kugli akár ki is hagyható a képből. Persze ott van, de érted...
-
niof
veterán
válasz
fatpingvin #32 üzenetére
Sosem állítottam, hogy az lennék...
ddekany
Fogalmam sincs, nem vagyok két ember sem. -
niof
veterán
válasz
fatpingvin #25 üzenetére
Ez nettó hülyeség. Biztos van benne valami algoritmus, de hogy egyik percben a DIY EMF detektorokra keresek rá, 2 óra múlva meg a subwooferekre, aztán meg az ingyenes DAW pluginekre, aztán meg a pálcikás légfrissítőkre, algoritmus legyen a talpán, amelyik ezen elmegy. És én kajakra így nyomom.
-
niof
veterán
Két dolog van. 1. Akárhogy is nézzük, a kugli keresője adja a legrelevánsabb találatokat, bármire is keres az ember. Azt most hagyjuk, hogy milyen piaci magatartással tudják ezt fenntartani. Szóval végül is igaza van a DDG vezérnek, mikor azt állítja, miattuk nem lépnek egyről a kettőre, csak nem azért, amiért ő gondolja (állítja), hanem mert az övék egy hulladék. 2. A kuglit kötelezni kell, hogy adja ki a motorját és az adatbázisát, legyen open source, így megvalósulhatna az, hogy mindenki azt használ, amit akar, és mégsem érinti ez hátrányosan. Tudom, ez utópia, de ideális esetben ennek így kéne lennie, és máris felfüggeszthető lenne a tröszteljárás ezen része. Van éppen elég bevételi forrásuk amúgy is, senki a világon nem sajnálná őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest