- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A haveromé a gép, nekem NF7 van Bartonnal
. Ha legközelebb arra járok lenyomhatok néhány tesztet, bár nem tudom pontosan mire gondolsz, 3DMark, vagy ilyesmi? Ha jól emlékszem 3DMark05ben 3700at ment a gépe alapon, és 3870et vagy mennyit ha a vidkari 550/1100on volt.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nah, jelentem, megvan a megoldás!!!
6.39es nForce driver a neve, annak is a SATA része kell. Igazából a 6.70ből átrakhatnám az Ethernet meg SMBus drivereket, mint a srác a külföldi oldalon, de sztem felesleges.
Pipó: Fast Write ha jól tudom csak AGPnél van, ezek PCI-E alaplapok.
Köszi mindenkinek a segítséget!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Pipó
őstag
A biosban tilts le minden integrált dolgot (lan, hang, stb.), a vga-nal fast write disabled, dirctx9c-t fel, a windowsban msconfigban állíts le mindent az indítófül alatt, indítsd el a dxdiagban a vga teszteket. Ha így sem leszel okosabb kérj egy másik vga-t kölcsön. Esetleg a drwatson futtatása is segíthet, bár nekem még soha nem segített.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Találtam egy fórumot: [link]
Itt is ugyan az a gondjuk, mint nekem, és úgy tűnik, jóra gondoltam, amikor az IDE/SATA drivert okoltam a gondokért (egyébként tök véletlenül szintén 200as SATA Maxtor van az ottani arcoknak is). Az egyik srácnál úgy működik, hogy 6.39es IDE/SATA drivert rak fel, a többiből meg a legújabbat. Most töltöm a 6.39et, és megpróbálom, hátha.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Thrawn
félisten
Mint írtam, nálam nem jelentkezik a gond. Használtam ASUS oldalról töltött drivereket és nVidiást is, IDE driverrel és anélkül, SATA I és II módban egyaránt. A tuner miatt szinte minden elérhető drivert kipróbáltam már, most azon gondolkodom keresek valami 'optimalizált' változatot. (mint Catalyst esetében az Omega)
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Hát nem megy ez sem, pedig hogy megörültem!
Auton ugye 65536/16 a cilinderek/fejek száma, Largeon ezt átrakja 4095/240re (240 fej?), és így ''Lemezolvasási hibát'' a bootnál, és nem indul semmi.
Sztem ez tuti driveres gond, mert Safe modeban elindul a win, és ha itt most szépen uninstallálom az nVidia chipset drivereket, normal modeban is elindul a win.. ti hányas drivert használtok?Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Thrawn
félisten
Hasonló gondok: [link]
A megoldás: [link]
Úgy néz ki az egész A8N szériát érinti a gond. Csak azt nem értem, nálam miért nem jelentkezik
Én a tuneremmel szívok, az is valamiért összeakad az IDE vezérlővel. Másnál simán megy szóval ez is igen érdekesDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Írtam hogy a memtest lefutott hibátlanul, úgyhogy nem ez lesz a gond. Egyébként 2.5-4-4-8, ez a gyári értéke az OCZnak.
Ha a memóriád le akarod tesztelni, www.memtest86.com . Ezt a cuccot floppyra kell telepíteni, arról bootolni. Ez a legjobb memóriahibakereső prog.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Köszi, bár a megoldást itt sem találtam meg
Remélem valaki tudja!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Üdv!
Haveromnak rakok össze gépet, a köv. konfig: Asus A8N-SLI, 3200+ Venice, 2x512 OCZ, Club3D 6600GT, Maxtor 200Gb SATA, LG 4163.
A gond a következő: szépen felrakom sp2es windowst (illetve próbáltam úgy is, hogy egy másikat rakok fel, és utólag az sp2t), szépen megy is. Ám miután felrakom az nvidiás drivereket (nForce és ForceWare), a gép nem bootol be, csak safe módban. Ha ott uninstallálom a drivereket, akkor utána szépen megy megint.
Mi lehet a gond? Próbálkoztam a gyári driverrel, 6.70essel, ForceWareből is többfélével. Igazából arra sem tudtam rájönni, hogy melyik okozza, az alaplapi vagy a videókártyáé. Egyébként a gép NEM hardwarehibás, memtest86 lefutott, stb.
Valami ötlet? Van ehhez a laphoz működő alaplapi driver?
Előre is kösz!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...