- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Sergio
csendes tag
Egy kis történet:
Egyszer régen nekem is volt egy ilyen ragyi lapom (A7V8X-X), szerncsére csk egy hétig!
Mikor én megvettem, annyira új volt hogy senki sem tudott róla semmit. Nem szerepelt még sem a fórumban, sem sehol. Megvettem, mert olcsó volt, mert ASUS volt, mert az én igényeimnek megfelelt volna (nincs szükségem SATA-ra, Raid-re, GigaLan-ra stb.)
Hazavittem, összepakoltam (2000+ TBred XP, 400Mhz Kingston, TT Cooler...) mondjuk rá, hogy működött a gép, leszámítva a Bios-os hőmérsékletfigyelőt és azt a számomra hatalmas hibát, hogy nem tudtam benne a procit húzni!
Rájöttem hogy egy nagy szart vettem!
Mindenképpen ki akartam cseréltetni!
Vissza a boltba, nagy teszetlések... Csere nem volt, azzal az indokkal, hogy a lap nem tuningra való (jó ezt utólag beismerem, de azért pár Mhz-t mehetne feljebb a Cpu még egy ilyen ragyi lapban is) és ezeknél a lapoknál ki szokták kapcsolni a Bios-os hőmérséklet- és feszültséfigyelést. (tudni kell, hogy ilyenkor még nem létezett az 1006-os Bios frissítés ami ezen problémát orvosolja) Amúgy is azért nem működik a dolog, mert túl jó hűtőm van és ez bekavar a figyelésnek.
Agyvíz felfele ezerrel!
Kezdődik a vita. nagyjából ilyen volt, plussz még egy csomó hülyeség:
Mondom, jó tuning nem működik, de legalább hőmérsékletfigyelés legyen jó, mert mivan ha elbaszódik a Cooler és azért sül meg a procim mert nem mérte a hőmérsékletet és nem kapcsolt le időben!
Erre a válasz: csere nincsen, legyek elégedett ezzel a lappal, de ha esetleg ilyen előfordul akkor majd kicserélik!
Na tiszta ideg lettem, irány haza, videokari, memória, winchi, cooler csere...
aztán egy ''kis'' szitkozódás, gép bekapcs, Windos betölt, 3DMark, majd cooler lekapcsolása a lapról... :DD :DD
Nagy füstölés, másnap vissza a boltba...
Gondolhatjátok. A végeredmény (még aznap)
alaplap (természetesen másikra), processzor, ház csere.
Azóta nem szaroznak, kétszer is meggondolják hogy mit adnak!!!!!
Aktív témák
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest