- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Léghűtés topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
Aktív témák
-
laxius_
tag
Szoval a7V8x-x nem nforce-s.
Es egy rakat szar. A szervizben is elhitte a faszi, de azert hozzatette hogy ezekkel nem szokott gond lenni, de tenyleg egy rakat szar. Havernek meg ABIT KX7 alaplapja van, szoval nagy szar regi es megis jobban ment nala a videokartyam mint otthon 400as rammal, meg 8x agp vel. Mert ugya a KX7 az 4x agp, meg 333 ram. Ez a hulladek meg 8x agp, meg 400as ram. Es ne mondd mar nekem hogy 7500 pont 3dmark2001 ben ugy hogy legujabb bios frissites, via 4in1, legujabb driver, dx9.0b van fent az egy jo eredmeny. Az egy nagy semmi!! Nem most kezdtem en sem hidd el. Es nem csinalok hulyesegeket a bios frissites meg mindenbol a legjobb driver az elso.
Koszonom a hozzaszolasokat azert, remelem most kicsereleik vegre, azt mondtak hogy jovo heten tudjak csak (12) nap mulva. Ezt nem tudom miert, de mindegy kivarom hogy vegre legyen egy jo alaplapom, akkor allitolag adnak masik markat amit akarok. Az ABINF7-S az jo? Mert azt akarok helyette. ASUS bol ez volt az utolso!
Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest