- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Aktív témák
-
jsk
senior tag
Papíron ugye a Zalman által adott fémlapot kell az alaplap alá rakni, és a réz foggantyúkkal rácsavarozni. Aztán ezekbe a rézfoggyantyúkba kell csavarozni a coolert. Eddig tiszta. De az Asus alapból rakott ilyen fémalátétet az alaplapra. Hiába szedem le a műanyagkeretet, és csavarom bele a rézfoggantyút, mikor a fémlapból félcentire kijön a menet. Így túl magasan lesz a cooler.Akkor lenne jó, ha a menet az alaplappal egymagasságban lenne. Nem jöttem rá, hogy ezt hogyan kell rátenni, mert mindig lötyög a cooler. Ezt te hogyan oldottad meg?
-
HERR Z
veterán
pont fordítva...a zseni(th) a drágább...sajnos
MicroATX: Ez nem fog kimenni a divatból, vehetsz egy klafa mATX-es házat, lesz bele mindig cucc....amúgy meg látod ma a miniatürizálás a tendencia..meg a mindent ráintegrálni az alaplapra....lenne egy jó hangcuccú MATX-es lap mindenráintegrálva még én is azt vennék... -
fLeSs
nagyúr
Az a baj ezeknek a 90%-ával, hogy gyártósort még nem láttak.
Végignéztem az összes értelmes gyártót, és csak 3-4-nek van microATX-es lapja a product menü alatt, márpedig ami ott nincs, az sztem nem létezik, dear erdoke... :DD
1ébként 2 héten belül lesz Giga K8VT800M lap MO.-on is, én beérem azzal, úgyis ugyanazt tudja mind. -
klepto
addikt
Ez nem kevés mennyiség :D
És a link is hasznos, vannak olyan alaplapok is ott, amiről még soha nem hallottam: pl.: S/U/M/A/, Octek vagy Lucky Star :U
Mondjuk azért kíváncsi vagyok, hogy hány hónap múlva érnek el ezek hozzánk:F Azon sem csodálkoznék, ha hamarabb lenne nálunk Soket 939-es microATX alaplap, mint Soket 740-es :U
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
Ez igaz, már csak az maradt.
Írtam nekik egy mailt, azzal indokolták, h nem volt rá kereslet... Ezért maradt csak a Giga lap. Ha lesz kereslet, fölvesznek majd ilyeneket is. Gondolom, addig nyomatják a Celeron-okat.:( :((
Én pedig abban reménykedtem, h berakják ezeket az új lapokat mert ott akartam venni, de sajna nem így lesz. Legalábbis egyelőre biztos nem. -
HERR Z
veterán
Aktív témák
- Windows 11
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest