- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikcip
csendes tag
Sziasztok.
Az előbbi hozzászólóhoz hasonló gondom van nekem is, de már három napja hiába próbálkozom valamiféle megoldással, s keresem a Hálón az engem kisegítő ötleteket, de eddig nem jutottam semmire:
A4tech x7 F5-ös egerem van, amelynek két oldalsó gombját, s a középső pirosat - egyik pillanatról a másikra - nem tudom használni. Eddig az X7 Oscar Editorban ezekhez a gombokhoz billentyűkombinációt állítottam be, amivel nagyon meg voltam elégedve. Az Editorban ezt most is megtehetem, de a beállítás semmilyen hatással nincs a két gomb működésére. Ugyanakkor nem valószínű, hogy valamilyen szakadás volna az egér vezetékeiben, mert a gombok nyomkodására a képernyőn lévő valamelyik aktív ikon inaktívvá válik, és az Editor ablakát a középső piros gombbal egy kicsit el is tudom húzni a helyéről.
Azt gondolom, hogy az egérben lévő memóriában történhetett a hiba, valahogyan azt kéne életre kelteni. Egy reszettel... vagy földhöz csapással.
Az egér egyébként nagyon jó, sajnálnám kidobni. Venni meg nem tudok megint egy ilyen kaliberűt.
Szóval kéne valami megfelelő tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Absolum teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- MSI Thin 15.6"FHD IPS (144Hz) Intel i5-12450H-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-NVidia RTX 2050 4GB GDDR6!
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest