Hirdetés
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Villy
tag
Sp1 fent van.Eddig már 6 USB-ben próbáltam, de sehol nem volt jó.
Minden drivert felraktam de nem segített.Azóta kipróbáltam másik gépen is de ott nem jelentkezett a hiba.A lap egy MSI KT4Ultra. -
eddie303
őstag
válasz
Ricsipower33 #7 üzenetére
Szerintem ha nem tudod az eszedet féken tartani, akkor menj át az LBA.hu-ra, vagy akárhová, ha hülyeséget akarsz írni, írd bár offtopikba. Belõled is úgy lesz PH! addikt, hogy megkérdezik, miért nem vagy tapasztaltabb? Betöltötted már a 8 évet?
-
I_Am
veterán
válasz
Ricsipower #9 üzenetére
Google-t ismered? Kulcsszavak beírása --> keresés --> linkek böngészése.:P
-
Ricsipower
csendes tag
Winxp ja! de SP1 nincs fent!
És nem nforce2-es alaplap! És a driver sincs hozzá mer használtan vettem!
Tudnál nekem Linket mondani? Ha igen akkor köszi -
Ricsipower33
csendes tag
Figyi télleg bocs az elöbbiér!
nekem egy usb-s egerem van és azon meg a speciális gombok az oldalán nem mükszenek!Mér lehet?
Télleg bocs az elöbbiér! -
Ricsipower33
csendes tag
Ok befejeztem bocs!
-
Trak
addikt
Na ezt most fejezd be, mert én rugom le az arcodat, mostmár ****** elegem van belőled...
-
Villy
tag
Sziasztok!
Van egy Wireless Desktop billentyűzetem.A gondom az vele, hogy a Hot keys gombok csak akkor müködnek, ha a gép bekapcsolása után kihúzom majd ismét bedugom az USB portba.Szerintetek mi a gond?
Aktív témák
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest