- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #46 üzenetére
Megkaptam a privid, egyenlőre átadom a lehetőséget másnak. Jó a cucc, de most nincs ennyi mozgatható tőkém. UP neki.
Lehet, nagy hírtelen majd inkább kiegyezek 2*512 Kingmax HC 500-al. Ki tudja, hátha húzható annyira, amire nekem kell. -
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #41 üzenetére
Mennyire tartod a moduljaid? Írhatod privibe is.
-
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #38 üzenetére
Sehol senki? Tutin mennek 600-on? Mert nekem ilyen kéne, de - mint emlékszel, cserealapom nincs. 16.-ával eladtam a RAM-jaim, és most keresek valami jót. Mennyibe kerülnek az ilyen modulok kb.?
-
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #32 üzenetére
DDR2? Jó is az. Lassan olcsóbbak, mint a DDR1-es társaik. No, sok sikert a bizniszhez! UP!
-
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #29 üzenetére
Egyik barátomnál volt próbán. Neki is IC7-ese van, ott 460-at ment 3.0-3-3-8-ban. Lehet, ez Neked kevés lenne. Nekem meg inkább azért kell gyors RAM, mert szinkronban akarom hajtani az A64-emmel.
-
Vigneau
félisten
válasz
oettinger01 #25 üzenetére
Ezek szerint 2*1GB RAM nem is érdekel, ugye?
Azért egy UP-nak jó vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest