- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Az enyém se csinálja, pedig moddolt..... ezt másnál láttam! Szóval akkor ez a pipeline hibája. Hmmm :((( ..... Azt hittem ennek rá kell csúsznia a fill-rate-re is! Vagy nem feltételenül? Kár érte! Tuningolni azért még lehet a kártyát ....... 3.3 ns -es Infineon RAM-okkal kábé meddig szakítható? :P
-
Macccy
senior tag
Figyu gecók! Talán idevág! Új jelenséget láttam egy ATi Radeon kártyán ami moddolható 128 megás király darab volt! A mod után minden komolyabb 3DMark tesztben ('01 és '03) a jobb alsó saroktól 2 centivel feljebb egy vízszintes sorban 10 fekete négyzet jelenik meg és a belsejükben randomra fehér pixelek villognak .......... ( Na aki ezt feldolgozza agyilag az kap egy nyalókát :(
Na ANSWER ME!
Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest