Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nemrég volt hír valami forrasztott i5 procis ITX alaplapról, amire MXM kártyát lehet pakolni. A hírekből csak az a szerintem fontos dolog maradt ki, hogy utóbbit hogyan hűti a user? [link]
This Mini-ITX board comes equipped with the Intel Core i5-12650H Alder Lake 10-core CPU, which is a mobile CPU. It distinguishes itself from most other Mini-ITX boards by omitting the PCIe x16 slot commonly found in such motherboards.
A distinctive feature of AD650i is an MXM-based expansion card for solid-state storage. While the company hasn’t disclosed information regarding potential MXM GPU support, the board includes an expansion card that can accommodate up to three PCIe Gen3 M.2 storage devices.
"This system is now available on TikTok Shop (of all places), priced at 2599 RMB ($354)."
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ezeknek a kompakt mini gépeknek, az ár szerintem a sarkalatos tényező, amibe a user bele tudja kalkulálni a GPU halálának rizikóját. Pl Egy átlagos otthoni felhasználónak a legolcsóbb mini pc is opció tud lenni a gar idő alatt.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 14 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyszerre négy kijelző meghajtását ígérő barebone a HX99G típusjelű modell Ryzen 7000-es ráncfelvarrásaként lép a színre.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Asztrofotózás
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell R210 szervergépek leárazva
- 9.Gen i3 Gamer! Core i3 9100F / 16GB DDR4 / Asus RTX 2060 Super! 8GB OC / SSD+1TB HDD /600W 80+/RGB
- 6.Gen i5 Gamer! Core i5 6500 / 16GB DDR4 / Radeon RX Vega 8GB 2048bit! / SSD+1TB HDD / 600W 80+/RGB
- ZOTAC RTX 3050 8GB Tápegység 600W 240GB SSD Intel Core i5-10400F 16GB DDR4 3200MHz
- Eladó komplett gamer pc szett
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest